Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Neem waardig afscheid, rustig en sereen

Uitvaartcentrum Swolfs is uw steun en toeverlaat bij het overlijden van uw beminde. U kunt vertrouwen op een warme en menselijke dienstverlening, in alle sereniteit en discretie. Ons uitvaartcentrum is 24/24 bereikbaar, 7 dagen op 7.

Begeleiding

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot voor en tijdens de uitvaartplechtigheid. Ook na de begrafenis of crematie staat onze deur altijd open voor een deugddoend gesprek van mens tot mens.

Funerarium

In ons eigen funerarium kunt u sereen en discreet afscheid nemen van uw dierbare. Op verzoek van de familie behoort ook thanatopraxie tot de mogelijkheden.

Grafzerken

U kunt rekenen op onze discrete begeleiding bij uw keuze voor een grafzerk of grafmonument voor uw beminde. Ook uw keuze voor de urne of kist neemt u in alle sereniteit en privacy.
Onze diensten

Uitvaartcentrum Swolfs: menselijke en serene dienstverlening

Sta niet versteld van afscheid nemen,
Een afscheid is noodzakelijk voor je elkaar terug kunt ontmoeten
En elkaar opnieuw ontmoeten,
na ogenblikken of levens,
staat vast,
voor hen die vrienden zijn.

-Richard Bach-

Afscheid nemen van een vriend of familielid ontketent vaak een storm van emoties en gevoelens. Verdriet, leegte en onmacht maken zich meester van uw gedachten. Helaas moet u in deze situatie meestal snel beslissingen nemen en enkele belangrijke administratieve zaken regelen.

In deze moeilijke en emotionele periode is het mogelijk dat u een keuze maakt die u achteraf niet meer onderschrijft. Daarom is uw keuze van begrafenisondernemer erg belangrijk. Uitvaartcentrum Swolfs haalt de administratieve last volledig van uw schouders.  Zo krijgt u de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is: een waardig en sereen afscheid van uw naaste.

Elk mensenleven is uniek en waardevol. Daarom verdient uw verlies ons allerdiepste respect. Uitvaartcentrum Swolfs stelt alles in het werk voor een warme, persoonlijke en waardevolle uitvaartplechtigheid. Een waardig afscheid voor de overledene en uzelf, waar u achteraf nooit een wrang gevoel bij heeft.

Onze dienstverlening:

• Rouwcentrum en funerarium
• Begeleiding bij begrafenissen en crematieverzorgingen
• Grafzerken, -monumenten en gedenkstenen
• Begrafenisdrukwerk
• Bloemstukken en grafstukken
• Thanatopraxie (balseming)
• Repatriëringen

Uitvaartcentrum Swolfs is voor u en uw familie een begeleidende hand en een adviserende stem waar nodig. Een steunpilaar in moeilijke tijden waar u kunt op bouwen en vertrouwen. Niet alleen voor en tijdens de begrafenis of crematie, maar ook achteraf. Onze deur staat altijd open voor een gesprek van mens tot mens.

U kunt Uitvaartcentrum Swolfs 24/24 en 7 dagen op 7 bereiken via 014/82.86.74.

Uitvaartcentrum Swolfs kiest voor een warme en persoonlijke aanpak

Uitvaartcentrum Swolfs onderscheidt zich door een persoonlijke en empathische aanpak. Aandacht voor mensen is steeds onze absolute prioriteit. U kunt van ons een open en transparante communicatie verwachten, waar een discrete dienstverlening centraal staat.

Het funerarium van ons rouwcentrum werd sober en sereen ingericht. In deze warme en rustige omgeving kunt u op een persoonlijke en intieme manier afscheid nemen van uw dierbare. Dit funerarium is voor iedereen beschikbaar, ongeacht de woonplaats van de overledene. Op vraag van de familie kan hier ook thanatopraxie (in de volksmond: ‘balseming’) toegepast worden.

Indien u en uw familie zich wenden tot Uitvaartcentrum Swolfs, is dat voor ons een oprechte eer. Als begrafenisondernemer schenkt u ons zo een diep en persoonlijk vertrouwen, waarvoor we u nadrukkelijk willen bedanken.

U kunt Uitvaartcentrum Swolfs dag en nacht bereiken via 014/82.86.74, ook tijdens het weekend en op feestdagen.
© 2014-2018 Uitvaartcentrum Swolfs
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Uitvaartcentrum Swolfs
Gierlebaan 22
2275 Lille
Tel.: +32 14828674
GSM: +32 495418749
Fax: +32 14816073
Contacteer ons